Szolgáltatás

Mobiltelefon szerviz rövid határidővel

Mobiltelefon szerviz

Leejtette a telefonját vagy hozzáütődött valami a kijelzőjéhez és betört a képernyő? Nem tud sokáig meglenni a készülék nélkül, mert éppen egy fontos hívást vár vagy a munkaügyeket intézi erről? Akkor keresse fel az LCD FIX mobiltelefon szerviz székhelyét vagy weboldalát és hozassa rendbe pillanatok alatt a nélkülözhetetlen eszközét!

Az LCD FIX szakemberei 1 órás határidővel is vállalnak kijelző cserét, javítást és egyéb szervizelési munkálatokat, így ha szerencséje van, amíg iszik egy üdítőt vagy megebédel, a telefonja is a régi pompájában fog ragyogni. A mobiltelefon szerviz weboldalán megtekintheti, hogy mely márkák, milyen modelljei esetében tartanak raktáron alkatrészeket, de telefonon vagy személyesen is érdeklődhet, hogy mik a lehetőségei.

Amennyiben a közelben jár, akkor be is viheti a készüléket az Allee bevásárlóközpontban található mobiltelefon szervizbe, de háromórás határidővel futárszolgálatot is igénybe vehet. A lényeg, hogy ne pánikoljon, hanem minél hamarabb juttassa el a telefonját a szakik kezébe, így rövid időn belül elfelejtheti a kellemetlenséget.

Back To Top