mosógél
Vásárlás

Mosógél kontra mosópor

mosógél
Mosógél

A ruháink tisztaságáról folyamatosan gondoskodnunk kell. A közelmúltban bevezetett folyékony mosógél hatalmas népszerűségre tett szert. Mindez annak a ténynek köszönhető, hogy számos előnyük van a klasszikus porokkal szemben. Először is, adagolás közben nem jutnak be a légzőrendszerbe, ami fontos szempont az allergiára hajlamos emberek szempontjából.

Ezen kívül, a mosógél a következő tulajdonságokkal rendelkezik: az első öblítésnél elvegyülnek a vízzel, alkalmasak az egyes területek mosására, nem hagynak foltot a szöveten, gazdaságosak és megfizethetőek. Egyes folyékony mosószereket speciális tisztító és fehérítő összetevőkkel gazdagítanak. Így könnyen behatolnak a szövetszálakba, feloldják a szennyeződéseket.

Ha ilyen folyadékkal mossa a ruháit, akkor hamarosan azt veszi észre, hogy azokon kevesebb bolyhosodás található, a színük nem fakul ki és megmarad az eredeti puhaságuk. Ráadásul a ruhák és az ágyneműk kellemes illatot kapnak, mivel a modern mosógélek aromái a legdrágább parfümökre emlékeztetnek.

Back To Top