mozgásfejlesztő játék
Vásárlás

Mozgásfejlesztő játék kicsiknek és nagyoknak

mozgásfejlesztő játék
Mozgásfejlesztő játék

Korunk egyik nagy hiányossága, hogy az emberek többsége sokkal kevesebbet mozog, mint amennyit a testi egészségük megkívánna. Sajnos ez nemcsak a felnőttekre érvényes, hanem már a gyermekekre is, de a mozgásfejlesztő játék kíváncsivá teszi őket és hajlandóak felállni a fotelből. Persze miután egyszer felálltak, kezdetét veszi a játék és akkor már minden megy magától.

A kicsiknek sohasem árt egy kis egyensúlyfejlesztés vagy a finom mozgások erősítése. Minden korosztálynak megvan a feladata, hogy mire kell figyelnie. A mozgásfejlesztő játék közben a gyermekek észre sem veszik, hogy ügyesednek, mert nekik a játék a fő cél.

A görgő, forgó, egyensúlyozó, minden irányba mozgó, igazából speciális fejlesztésű játékoknak tűnő eszközök akár terápiás célokra is használhatóak, hiszen a forgás és a különféle hintázó mozdulatok jó hatással vannak az ideg- és koordinációs rendszerre. A mozgásfejlesztő játékkal a földön is lehet hintázni, nem kell feltétlenül felfüggeszteni valahová. Az egyszerű, de találóan kialakított játékok biztonságosak és noha mozognak, tervezésüknek köszönhetően nem okoznak sérülést.

Back To Top