fényhíd
Webáruház

Nagy területet fed le a fényhíd

Rossz fényviszonyok között történő utazás vagy munkavégzés esetén az intenzív fényforrás nemcsak a kényelmet, hanem mindenekelőtt a jármű vezetőjének és a körülötte lévőknek a biztonságát is növeli. A fényhíd a munka elvégzéséhez használt berendezések, valamint a közelben lévő gépek vagy egyéb tárgyak és létesítmények védelmében is döntő fontosságú lehet.

Régebben elsősorban halogén lámpákat használtak munka fényforrásként, de ma már a különböző tulajdonságú LED lámpák is a munkások rendelkezésre állnak. Míg egy erős kézi zseblámpa vagy fejlámpa, amit kényelmesebb használni, mert nem kell tartani, elegendő lehet egy rosszul látható terület megvilágítására, például a műhelyben, a LED fényhíd nélkülözhetetlen, ha nagyobb területet kell megvilágítani.

A traktorokra, vontatókra és egyéb mezőgazdasági gépekre szerelt fényhíd lehetővé teszi a szántóföldi munka elvégzését sötétedés után, még abban az esetben is, ha a használt eszközök jelentős szélességűek és könnyen megsérülhetnek, például a szántóföldi munka elemeivel való ütközés miatt.

Back To Top