nappali komód
Webáruház

Nagyon komfortos a nappali komód

nappali komód
Nappali komód

A komód tipikusan az a bútordarab, amelyiknek a hiányát egyből meg lehet érezni a lakásban. Ez kétszeresen igaz a nappali komód eszközre. Nagy előnye, hogy ez nem igényel sok figyelmet, mégis az egyik legpraktikusabb kellék lehet a négy fal között, ha azt az ember megfelelő módon alkalmazza.

A nappali komód igen sok fiókkal rendelkezhet, ami ugye azt is jelenti, hogy rengeteg mindennek helyet biztosíthat, illetve ez egy mozdulattal is könnyen nyitható. Ez a szimpla kis tároló kétségtelenül diszkrét, de stílusos darabja lehet a nappalinak.

A nappali komód épp úgy megtalálható és meg is vehető egy klasszikus módon berendezett házba, akárcsak egy modern lakásba. A lényeg az, hogy a kiválasztott darab hibátlanul beleolvadjon a térbe, kiegészítve azt. Ez nyílóajtós, tolóajtós, vagy akár ajtó nélküli változatban is kapható.

Az Innoconcept cégnél a Bolia brand gyártotta nappali komód is megvehető, ami minimalista jegyekkel hódít. Emellett itt kapható a német Hülsta márka megannyi terméke is. Ezek a produktumok inkább praktikus tulajdonságaikkal veszik le az embert a lábáról.

A bolt termékfelhozatalába azért szeret bele szinte minden érdeklődő, mert ez ötvözi a funkcionalitást a designnal és a kifogástalan színvonallal. Itt számos, mindenkinek tetszetős exkluzív bútor is megvehető, szintén a fent említett helyiségbe.

Senki sem vitatja a 21. században, megnézve a mai divatot, hogy a modern nappali bútornak egyszerre kell stílusosnak és praktikusnak lennie. Az exkluzív bútor ismérve, hogy azt remekül lehet variálni és kombinálni egyéb kiegészítőkkel.

Ez egy tágas térbe biztosan kiváló választás lesz. Ebben kényelmesen elférnek a használati tárgyak. Azonban kisebb lakásokba a multifunkcionalitás lehet fontos szempont. A fent említett webbolt erre is megadja a választ a profi exkluzív bútor segítségével.

A termékfelhozatal magába foglalja a skandináv és a német design, exkluzív bútor fajtákat is. A már említett Bolia és Hülsta komoly hangsúlyt fektet a környezettudatos gyártástechnológiára és formatervezésre. A két márka garantálta exkluzív bútor ezért sem okoz csalódást.

Back To Top