Webáruház

Nagyon rövid a fogsor készítés ideje

Porcelán fog ára

A híd fogpótlás bizonyul az egyik legkedveltebb, leginkább elterjedt megoldásnak, amelyik egyszerre garantál tartósságot, kényelmet és magabiztosságot. Mivel a híd típusú porcelán fog ára valóban kedvező, ez még egy ok, ami miatt az emberek szívesen választják ezt. Ha a cirkóniummal kerül ez összehasonlításra, akkor világossá válik, hogy ez egyáltalán nem annyira költséges, és a végeredmény nagyjából ugyanaz.

Ezt fogászati megoldást egyesek fémkerámia fogászati hídnak ismerik. Azt azonban tudni érdemes, hogy ez nem teljes mértékben porcelán. A felépítést tekintve annyit kell megjegyezni, hogy ez egy vékony fémvázra égetett porcelán fogpótlás, melyből természetesen csak a porcelán látszik.

A porcelán fog ára ezért is kedvező. Továbbá azért is felkapott ez, mert ez nagyon tartós és erős, azonban talán esztétikailag alul marad a cirkon koronától. Az eredeti fogszínhez egy fogszínkulcs segítségével nagyban hasonlót lehet kiválasztani. A porcelán fog ára attól is függ, hogy milyen rendelő mellett dönt az ember.

Az Etele Dental klinikán a minőséget az is garantálja, hogy az ideális színlátással és precizitással nagyon szépen fog illeszkedni a meglévő fogak színvilágához a híd. Rengetegen választják ezt a rendelőt azok közül, akiknek nagyon hamar szükségük van egy fogsorra. Itt az úgynevezett Express fogsor készítés ideje egy hétnél többet nem igényel, ezért ez kiváló megoldás azoknak, akik ennél többet semmiképp sem tudnának várni.

A leginkább csábító a klienseknek az, hogy az elkészült fogsor első próbájára és egyben átadására egyszerre kerül sor. Ezáltal a fogsor készítés ideje tényleg minden téren kielégítő. Ekkor a fogorvos megmutatja, hogy miként kell viselni és használni azt. Ezt követően átadja az ápolásához szükséges kezdőcsomagot a páciensnek.

A műfogsort a következő konzultációig a szájában kell tartsa a páciens. A szakember, amennyiben szükséges, alakít a műfogsoron annak érdekében, hogy az a lehető legkényelmesebb legyen a betegeknek és azt semmiben se zavarja. Az Express fogsor készítés ideje azért is rövid, mert az itteni szakemberek gyors és magas színvonalú munkát végeznek.

Back To Top