Szolgáltatás

Neked is segíthet ez az értékesítési tréning

Az értékesítési tréning
Az értékesítési tréning

Minden cégvezető álma az egekbe szökő értékesítés. Azért, hogy minden tárgyalásodat sikeres zárhasd le, szerinted is megéri tanulni? A Comline értékesítési tréningje éppen ebben segít. Ha csatlakozol hozzá, akkor attól a Nagy Bélától tanulhatsz, aki közel 20 éve képviselteti magát az üzleti képzések piacán. Értékesítőket, cégvezetőket képzett már sikeresen.

Tőle megtanulhatod, hogy hogyan tedd félre a bevetett szokásaidat ha nem érzed eléggé sikeresnek. Tanulj azoktól, akik már bizonyítottak, hiszen Nagy Béla ‘tanítványai közül többen kaptak már Év értékesítője díjat.

Ismerd meg a gyakorlatot, hiszen a Comline tréningjei gyakorlatban hasznosítható tudást adnak, és ami már csak hab a tortán, hogy szinte észre sem veszed hogy tanulsz, hiszen fantasztikus, lehengerlő előadást hallhatsz, élvezetes és tanulságos feladatokat végzel.

A Comline értékesítési tréningje segít a szemléletváltásban. Olyan feladatokat is kapsz majd, amiket egyedül, akár otthon is begyakorolhatsz, és amik majd garantáltan meghozzák az eredményüket. Érd el azt, hogy egy tárgyalás végén ne te akarj eladni, hanem tőled akarjanak vásárolni. Ugye micsoda óriási különbség? Nagy Bélától megtudhatod, hogy hogyan irányíts egy sikeres üzleti tárgyalást.

Back To Top