Szolgáltatás

A nívós telefon kihangosító autóba való

Telefon kihangosító autóba

Az esetek döntő többségében a közúti baleseteket a figyelmetlenség és a nemtörődömség okozza, vagy rengetegszer ezeknek a kombinációja. Sokan úgy vezetnek, hogy közben telefonálnak, vagy más modern kütyüt babrálnak. Pedig erre van megoldás, ami nem más, mint a telefon kihangosító autóba szerelhető változata, amivel úgy lehet lebonyolítani a beszélgetéseket, hogy mind a két kéz szabadon marad, és az ember teljes figyelmét az útra fordíthatja.

Ezáltal egy pillanatra sem kell levennie senkinek sem a szemét az útról. Számos kutatás igazolta, hogy olyan országokban, ahol temérdek sofőr döntött már a telefon kihangosító autóba tehető modellje mellett, csökkentek a balesetek, és a rendőröknek sem kellett annyi büntetést kiróniuk.

Mert tudni kell, hogy nem csak számos európai országban, de hazánkban is szigorúan büntetik ezt, pontosan azért, mert számtalan problémát okozott. A telefon kihangosító autóba illeszthető típusa megrendelhető a www.pannonvisual.hu honlapon is, attól a cégtől, melynél az árak mindig jutányosak.

Back To Top