Szolgáltatás

Nyílászárók javítása már az első jeleknél

Nyílászárók javítása

Az otthon biztonsága a legfontosabb, ebben pedig a megbízhatóan működő nyílászárók fő szerepet játszanak. Ha meghibásodik valamelyik, akkor a nyílászárók javítása elnapolhatatlan feladat lesz. Ugyanis nem tud nyugodt szívvel elindulni a család otthonról, ha tudják, hogy valamelyik ablak vagy ajtó nem zár kellőképpen. A műanyag ajtókba szerelt biztonsági vasalat ugyan ritkán megy tönkre, de olykor megesik.

A nem megfelelő használat és az elhanyagolás szokott a legfőbb okozója lenni a problémának. Az ajtók vasalatához hasonlóan, a műanyag ablakok zárószerkezete is egy finomhangolású rendszer, ami egy kis eltérést is rögtön jelez. Csak tudni kell olvasni a jelzések között és akkor elkerülhető a nagyobb károsodás.

A kattogás, a súrlódó hang és nyomok, a kilincs akadozó mozgása, a nyikorgás mind-mind intő jel, amire ha időben felfigyelnek, akkor olcsó és könnyű a nyílászárók javítása. Azonban, ha ennél súlyosabb a helyzet, akkor a nyílászárók javítása nem tűr halasztást! Minél tovább halogatja a szakember kihívását, annál jobban sérül a belső szerkezet.

Back To Top