öko telefontok
Webáruház

Öko telefontok növényi rostból

A legtöbbünknek az első számú szempont telefontok vásárláskor az, hogy jól nézzen ki tőle a mobil. Na meg persze védje is azt valamilyen szinten. Abba már csak kevesen gondolnak bele, hogy mennyit segíthet egy öko telefontok a környezetvédelemben.

Sőt, ami még szomorúbb, hogy a legtöbben nem is vagyunk azzal tisztában, hogy léteznek ilyen alternatívák. Legyen minél olcsóbb, színes, műbőr, szilikon, aztán 1-2 hónapig jó lesz az, amíg elszíneződik.

Ezután már a kutyának sem fog kelleni és megy a szemétbe. Aztán vagy sikerül újra hasznosítani vagy nem. Az öko telefontok lebomlásához nincs szükség semmilyen speciális eljárásra. A kialakítását tekintve remek védelmet biztosít a készülékeknek. A magasított szegély a képernyőt is védi. A tapintása kellemes és nagyszerű kinézetet biztosít a mobiloknak.

A Qi vezeték nélküli töltési szabvánnyal is kompatibilis. Az öko telefontok 2-3 munkanapon belül kiszállításra kerül a proofcase.hu jóvoltából. Lehetőségünk nyílik a bankkártyás fizetésre a Paylike rendszerén keresztül és az utánvételkor történő fizetésre egyaránt.

Back To Top