reptéri parkolás
Szolgáltatás

Online intézhető a reptéri parkolás

Bármennyire is gondolunk rá plusz költségként, rengeteget spórolhatunk ezzel az egyre népszerűbb szolgáltatással. A reptéri parkolás esetén nem kell külön fuvarról gondoskodnunk, ami már eleve megkönnyíti a dolgunkat.

A tömegközlekedés kényelmetlenségeivel sem kell viaskodnunk, hiszen egy tömött busz nem túl kényelmes a nyár közepén, különösen akkor, hogyha kisgyermekkel vagyunk. Ha nem a fővárosból érkezünk a reptérre, akkor a taxit is el lehet felejteni, ellenkező esetben a gatyánk is rá fog menni.

Ha mégis ezt a variációt választjuk. A reptéri parkolással garantáltan elérhetjük a járatot. De ez már korántsem olyan biztos, ha vasúttal vagy busszal szeretnénk a reptérre utazni.

Amennyiben késés történik, akkor annak mi fogjuk meginni a levét. A reptéri parkolásnak köszönhetően pedig a saját tempónkban érkezhetünk meg a reptér közelébe. A 2,4 km-es táv ne rettentsen el senkit, ugyanis ilyen távolságra található az Európa Parkoló a repülőtértől. Nagyjából 20 perc alatt kényelmes transzferbuszok szállítanak a helyszínre.

Back To Top