Szolgáltatás

OSB lemezek a hatékony építkezéshez

OSB-lap

Manapság nagy népszerűségnek örvendenek az OSB lapok felhasználása az építkezés során. Ez annak köszönhető, hogy könnyen munkálható, alakítható és eléggé költséghatékony megoldás. Számos helyen felhasználható, ennek függvényében különböző típusokkal találkozhatunk, amelyek megtalálhatóak a Famania.hu/kategoria/osb-lap/ honlapon.

Garázsok, melléképületek kialakításához igazán előnyös és környezetbarát módszer, hiszen a fa újrafelhasználásával történik. Az OSB lapok időtállósága igen magas, hiszen a technológiának köszönhetően, tartós lemezdarabokat kapunk eredményül, amelyeket faápolókkal kezeltek az előállítást követően. A lapok kiválóan formálhatóak, a csiszolásuk valamint a festésük egyszerű és gyors.

A lapok darabolásával és összeillesztésével hatékonyan feldolgozhatunk mindent, pazarlás nélkül. A víztaszító rétegnek köszönhetően, gyakran alkalmazzák járólapok helyett, a felületek burkolására. A teljes kínálatot megtekintheti a Famania.hu/kategoria/osb-lap/ weblapon. Ugyanitt az árak valamint egyéb faanyagok is megtalálhatóak.

Back To Top