Focikapu
Webáruház

Otthonra is rendelhető focikapu

A labdarúgás rendkívül népszerű sporttág, amit rengetegen szeretnek világszerte. Ki ne emlékezne arra, amint egy szétrugdosott focilabdát kergetett gyerekként, miközben próbálta beügyeskedni a focikapu hálójába.

Sokszor egy rögtönzött darab is megteszi, viszont az igazi meccsek hangulatát jelentősen képes megalapozni egy minőségi, a webáruházban is megtalálható változat. A SportVerzum többféle méretű focikaput kínál, amelyek közül egyszerűen kiválaszthatjuk az ideális változatot.

Érdemes a rendelkezésünkre álló terület méretéhez igazítani a megrendelni kívánt modell méreteit. Természetesen ehhez minden szükséges adat megtalálható a leírásban. Ha idővel szétszakad a háló, az sem jelent problémát, mert a webáruházból háló is vásárolható a focikapuhoz.

A Spartan és a Salta termékek ezen a téren sem fognak csalódást okozni. A szállítást jelentősen megkönnyíti a könnyű össze- és szétszerelhetőség. A mini focikapu szett egy kertesház udvarán is elhelyezhető, így az önfeledt szórakozás biztosítható a gyerekeknek.

Back To Top