passzé anyag
Webáruház

Passzé anyag gallérhoz és mandzsettához

A pamut természetes, a testnek kellemes szövet, amit széles körben használnak a varró iparban. A belőle készült passzé anyag kötés révén kerül előállításra. Ennek az eredménye egy finom, gumiszerű textil, ami gyermek- és felnőtt ruhák varrására, de egyéb célokra is szolgál. Ez a fajta szövet meglehetősen tartós és hosszantartó viselés során is jól megőrzi a megjelenését, az alakját. A passzé anyag nem okoz allergiás reakciókat és viszketést. Ráadásul nem melegíti túl a testet és jó légáteresztést biztosít.

Az ilyen szöveteket sokszor lycrával társítják. A lycra használata garantálja a késztermék maximális rugalmasságát és megbízhatóságát. A szövés speciális módszere miatt, a rugalmas hatás akkor érhető el, amikor a szövet a nyújtás után visszatér az eredeti állapotába. Különböző sűrűségű lehet, a gyártásakor használt szálak számától és típusától függően. Az alsó- és felsőruházat varrása során mandzsetták, gallérok és ruhák aljának készítésére használják, ritkábban pedig különálló elemeként. A katalógusunk széles passzé anyag választékot tartalmaz.

Újrahasznosított anyagok nagy- és kiskereskedelmi tételben, megfizethető áron

A bolygónk védelmének fontossága a modern ruhaipar törekvései között is fontos helyet foglal el. Ezt mutatja az is, hogy ma már egy használt PET palackból is készülhet ruházati termék. Az újrahasznosított anyagok gyártásához hagyományos szövőeszközöket használnak. Sokan úgy gondolják, hogy az ilyen árucikkek a környezetbarát jellegük miatt sokkal többe kerülnek a megszokott alapanyagokból készült alternatíváknál. Éppen ellenkezőleg!

A vásárlók jelentős összegeket takaríthatnak meg az újrahasznosított anyagok árának a hagyományos textilekhez viszonyított lenyűgöző különbsége miatt. Tévhit az a feltételezés is, hogy ezek gyenge minőségűek lennének és károsíthatják az ember egészségét. Az újrafeldolgozás során a nyersanyagot lépésről-lépésre megtisztítják a szennyeződésektől. Az így nyert újrahasznosított anyagok teljesen biztonságosak, nem bocsátanak ki méreganyagokat, nem szívják fel az allergéneket és a vegyszereket.

Back To Top