philips lattego kávéfőző
Webáruház

Philips LatteGo a tökéletes kávéházi élményért

Egyre többen keresnek olyan automata kávéfőzőt, ami nemcsak remek italokat készít, de az ár/érték aránya is jó. A Philips LatteGo kávéfőző nagyon közkedvelt a vásárlók körében, hiszen számtalan kiváló funkcióval rendelkezik. 6 különböző ital elkészítésére alkalmas, így a saját otthonunkban is kortyolgathatunk kávéházi eszpresszót, hosszú kávét vagy éppen cappuccinót.

Az elkészített italt pedig bársonyos, selymesen sima tejhabréteg koronázza meg. A készülék nemcsak könnyen használható, hanem nagyon egyszerűen tisztítható is. A Philips LatteGo kávéfőző ugyanis mosogatógépben is tisztítható. A központi egység teljesen kivehető, így egyszerűen egy csap alatti öblítéssel alaposan megtisztítható.

A LatteGo tároló fedele mindig frissen tartja a tejet a hűtőben. A Philips LatteGo kávéfőző aromazárja garantálja, hogy az eredeti aroma hosszan megmaradjon, az őrlési zaj pedig csökkenjen. Élvezze Ön is mindennap a finomabbnál-finomabb italokat és nyűgözze le a vendégeit is az ínycsiklandozó változatokkal!

Back To Top