pontybölcső
Vásárlás

Pontybölcső többféle kialakításban

Amennyiben lelkes kezdő vagy a horgászatban, de lehetsz profi is, úgy mindenképpen szükséged van néhány alapdarabra a kapások megsokszorozásához. Nagyon hasznos lehet számodra a pontybölcső a hosszú pecázások folyamán.

Elsőként érdemes tudnod, hogy többféle méretben és funkcióval vásárolhatod meg, ezt könnyedén kiderítheted. A pontybölcső többségében egy masszív alumíniumvázra épül, majd vastagabb matrac kerül rá. Előnye, hogy egyszerűen tudod szállítani magaddal, illetve az összeállítása sem nagy mutatvány. Színét tekintve a zöld vagy barna a legnépszerűbb, mint a többi horgászati felszerelés esetében is. A pontybölcső lehet állványos vagy anélküli, a választás rajtad áll. Mindkettő hasznos, attól nem kell tartanod.

A horgászat során egy-egy nagyobb súlyú hal kifogásakor csak ez az eszköz lesz praktikus, ezért mindenképpen fontold meg a beszerzését mihamarabb! Az árak elsősorban a méreteket tükrözik. Egy ilyen termék éveket is kibírhat, gyakori használat mellett is, vagyis tervezhetsz hosszabb időre vele!

Back To Top