női városi hátizsák
Táskák

Praktikus jellegű női városi hátizsák

női városi hátizsák
Női városi hátizsák

Hol vannak már azok az idők, amikor a hölgyek egy kisméretű retikült hordtak és abba minden szükséges holmijuk elfért?! Ma már sokkal inkább dívik a női városi hátizsák használata, mert nagyobb méretének köszönhetően, kiválóan helyet kapnak benne a nélkülözhetetlen dolgok.

Kisgyermekes szülők azért kedvelik ezeket a modelleket, mert séta közben a kezeik szabadon maradnak, így kényelmesen foghatják a kicsi kezeit. Igen elegáns és egyben praktikus jellegű termékeket kínál eladásra a zolaplaza.hu webshop, amelyek között szerepel a Dressa Urban női városi hátizsák és kézitáska is.

Többféle színben kapható ez a termék, ami remekül funkcionál hátizsákként, de a felső részén elhelyezett fogantyúknak köszönhetően, kifogástalanul használható kézitáskaként is. Párnázott belső zsebei nagyon jó helyet biztosítanak a táblagépnek, mobiltelefonnak egyaránt, a fő rekeszhez pedig hozzá lehet férni a felső és az oldalsó cipzáras nyíláson keresztül. Ezen női városi hátizsák praktikus jellegéhez kétség nem fér.

Back To Top