orrfűrész
Egyéb

Praktikusságával hódít az orrfűrész

A kardfűrészt direkt az olyan szituációkra gyártották, amikor a szerelés csak egy speciális géppel oldható meg. A nehezen hozzáférhető helyekre az orrfűrész a tökéletes eszköz. Extrém körülmények között is meg tudja mutatni ez a masina, hogy mire is képes. Minden szakember tudja, hogy a bontási és előkészítési munkák során, vagy épp a váratlan helyzetekben, egy igazi hű társ lehet. A vezetékes gépekkel szemben, az akkumulátoros típusok jelentik az igazi szabadságot. A Makita orrfűrész akkus modellje egy olyan erőforrást rejt, ami teljes mértékben elég ahhoz, hogy a legkomplexebb munkákat is gondmentesen el lehessen végezni. A Makita M4500K orrfűrész sikere a speciális pengének köszönhető.

Az alternáló mozgást végző lap szolgálja a fa, fém és egyéb anyagok gyors és hatékony vágását. Az orrfűrész azért is annyira praktikus kellék, mert ennek a lapját gyorsan és problémák nélkül lehet cserélni, ha arra van szükség. Az orr kialakítása egyrészt a munka közbeni stabil megtámasztást, másrészt a munkadarabra való megfelelő rálátást biztosítja. A szerszám jó tulajdonságainak bemutatásakor nem maradhat ki az ergonomikus külső, a lágy gumibevonatú fogantyú és az egyszerű kezelhetőség sem. A szerszamgepwebshop.hu oldalon megvehető a termék.

Megéri megnézni az SDS Plus fúrókalapács gépet is

Melyik az a masina, amire építkezéskor még szükség lehet? A kérdésre a válasz a bivalyerős és tartós SDS Plus fúrókalapács. Aki már próbált valaha is betonba lyukat fúrni egy nem megfelelő géppel, az tudja, hogy ez szinte egy lehetetlen faladat. Egy sima fúróval egy millimétert sem lehet haladni.

Ekkor kell a profi SDS Plus fúrókalapács, ami könnyen megbirkózik a legkeményebb betonfallal is, hiszen ez a műszer nem egyszerűen fúr, hanem ütvefúr. Az SDS Plus fúrókalapács akkor válik egy elengedhetetlen kellékké, amikor a ház, lakás tulajdonosa szeretne egy kábelt átvezetni az egyik szobából a másikba. Mindig jó, ha kéznél van egy ilyen gép. Természetesen az ütvefúrás mellett képes az egyszerű fúrásra is. Nagyon sokoldalú gépről van hát szó. Megéri az SDS Plus fúrókalapács mellett dönteni.

Back To Top