arcszobrászat
Szolgáltatás

Precizitást igényel az arcszobrászat

Ki ne szeretne évekkel fiatalabbnak látszani a koránál és friss, üde, fiatalos arccal rendelkezni? Ez mindnyájunk vágya, ami nem elérhetetlen, hiszen létezik egy olyan kozmetikai kezelés, amelyiknek alkalmazása gyönyörű eredményt hoz. Ez nem más, mint az arcszobrászat, egy manuális kombináció, ami késlelteti az arc negatív esztétikai változásait. Az eljárás non-invazív, mégis rendkívül hatékony. Magas fokú precizitást igényel, tudatos pontossággal kell elvégezni minden mozdulatát.

Az arcszobrászat remek eredményei közé sorolható, hogy késlelteti a gravitációs ereszkedést, a rosszul használt vagy rögzült arcmimikát, az ábrázat negatív érzelmi levonatait. Továbbá azért is jó ez a kozmetikai kezelés, mert csökkenti az évek múlásának, az arc változásainak, valamint a biológiai bőröregedésnek látható jeleit. A kozmetikabudafok.hu honlapon megismerhető szakembernél az arcszobrászat kezelés időtartama mindössze 60 perc. Ennyi időt kell csak rászánni és az arcunk konkrétan megfiatalodik.

Lehetséges a mikrodermabrázió Budapest szalonjában

Ez az egyre kedveltebb kozmetikai módszer tulajdonképpen erősebb radírozásnak felel meg, a bőr felső rétegének mechanikai csiszolását jelenti. Egyszerűen elvégezhető a mikrodermabrázió Budapest területén is, csak a megfelelő szépségműhelyt szükséges felkeresni ehhez. Továbbá azt is tudni kell a módszer működéséről, hogy amikor a kozmetikus a bőrhöz érinti a gyémántfejet, vákuum keletkezik és dörzsölő mozdulatokkal távolítja el az elhalt hámsejteket.

A kezelés hatására a bőr felszívó képessége nő, tehát sokkal könnyebben befogadja a hasznos hatóanyagokat. Minden esetben kombináltan alkalmazza a hatóanyagokat és a kozmetikai arckezelést, mivel felerősíti a hatást. Látványos eredményt produkál a mikrodermabrázió Budapest szalonjában, amit érdemes Önnek is kipróbálnia. Ennek nyomán egyenletesebbé válik a bőr felszíne, halványodnak a pigment foltok, illetve a ráncok mélysége is csökken. Érthető tehát, hogy számos előnyhöz jutunk, ha megtörténik a mikrodermabrázió Budapest városában.

Back To Top