Szolgáltatás

Redőnyt Budapest minden épületére!

Redőnyök javítása

Az ablakokon beszűrődő napfény bizonyára a legtöbb esetben rendkívül kellemes szokott lenni, viszont olykor kellemetlenné válik. Rengeteg redőny Budapest városában nagyon leharcolt állapotban van.

A használatuk sok esetben lehetetlenné vált, a karbantartás hiánya miatt. Még egy régebbi típust is tökéletesen lehet használni manapság, de csak abban az esetben, hogyha megfelelően karban volt tartva. A gond ott kezdődik, hogyha valamelyik alkatrész cserére szorul, mert abban az esetben már nagyobb a baj.

Előfordulhat, hogy az adott alkatrészt már évek óta nem gyártják. Ebben az esetben még valamilyen házilagos megoldás működhet, de ha ez nem jön össze, akkor valószínűleg cserére lesz szükség.

Nehéz lenne minden redőnyt Budapest épületein helyreállítani, viszont sokan felismerték azt a tényt, hogy az épületek szempontjából kifejezetten előnyös ezeknek a cseréje valamilyen új változatra. Nemcsak az épület esztétikáján javít, de kényelmi szempontból is jó megoldás, illetve bizonyos mértékben hőszigetelő hatása is lehet.

Back To Top