Webáruház

Reflektor izzó a LED erejével

Reflektor izzó

A reflektorok jellemzően sok áramot fogyasztanak. Mivel az a céljuk, hogy minél erősebb fényt biztosítsanak, ezért nem lehet kisebb teljesítményű égőt használni. Azonban mégis van egy út, hogy a villanyszámlát akár meg is tizedeljük, mégpedig ha LED reflektor izzó kerül használatba.

Egy hagyományos 100 W égő helyett, elegendő egy 10 W teljesítménnyel bíró LED-es reflektor izzó is, ami akár még fényesebbnek is tűnhet, ha például más színhőmérsékletet választ, mint ami eddig volt. Tehát, ezzel jelentősen csökkenni fog az energiafogyasztása, ami nemcsak a pénztárcáját kíméli meg, hanem a környezetet is, így természetvédelmi okokból is előnyös lehet a váltás.

Továbbá azt is tudni kell, hogy a LED technológiát alkalmazó reflektor izzó sokkal hosszabb élettartalommal bír, mint egy hagyományos égő, ezért ezt is számításba véve már belátható, hogy miért kedvezőbb a modern kellékeket alkalmazni. Az elektromos webáruházakban meg lehet ismerkedni a különféle típusokkal, azok előnyeivel és hátrányaival, így minden fontos információ a birtokában lehet, mielőtt választ.

Back To Top