Vásárlás

A rejtett kamera lebuktatja a betörőt

Rejtett kamera

Mindenki kiborul attól, ha betörő jár a lakásában. Ezt követően sokan gondolkodnak el azon, hogy miként lehetne jobban megvédeni az otthoni értékeket. A rejtett kamera mindent felvesz, ami a lakásban történik, ezért a segítségével felfedhető az illetéktelen behatoló kiléte. Lehetőleg egy olyan helyre kell telepíteni, ahonnan látja az egész szobát.

Nemcsak beltéren használható, tehát alkalmas lehet az udvar megfigyelésére is. Irodai használatra is tökéletes a rejtett kamera, hiszen a segítségével kiderülhet, hogy melyik alkalmazott nyúlt bele illetéktelenül a kasszába.

A panelre rögzített objektívet minimális burkolat védi. Arra kell törekedni, hogy minél jobb minőségű képet közvetítsen a rejtett kamera. Így nagyobb esély mutatkozik a felvételen szereplő emberek felismerésére.

Leolvashatóvá válik akár egy rendszám is. Fel kell keresni az Alarmdirect csapatát a kiépítés érdekében. Többféle megoldás kínálkozik majd. Mérlegelni kell az előnyöket és a hátrányokat, majd ennek alapján érdemes döntést hozni.

Back To Top