Szolgáltatás

Repülőtéri parkolás kifejezetten akadálymentesen

Repülőtéri parkolás

Gyorsan el kell utaznunk valahová üzleti vagy éppen magánügy miatt? Akkor irány a repülőtér, hogy minél előbb felszállhassunk! De hol maradjon az autó, ameddig visszatérünk? A repülőtéri parkolás egyszerűen és minden kényem mellett biztosított! A részletekért kattintson ide! Itt megtudhatja, hogy milyen szolgáltatások várják, ha a Ferihegy Airport Parking-ot választja.

Említést érdemel többek között a 0-24 órás non-stop nyitva tartás és biztonsági megfigyelés, amit gyalogos őrjárattal, valamint 8 éjjellátó kamerás rendszerrel végeznek. Ha nem rohanunk annyira, hogy egyszerűen semmi másra nincs időnk, csak kimenni a terminálhoz, akkor érdemes online előre lefoglalni a helyet, mert így a repülőtéri parkolás nagyon gyorsan, minimális papírmunka mellett kivitelezhető.

A kocsi letételét követően, néhány percen belül már a légkondicionált buszon ülhetünk, ami a legközelebbi bejárathoz visz bennünket. Amióta ilyen módon leegyszerűsödött és biztonságossá vált a fővárosi repülőtéri parkolás, egyre többen döntenek úgy, hogy igénybe veszik a szolgáltatást.

Back To Top