Webáruház

Retró rovat: a műanyag kismotor, gyerekkorunk kedvence

IWay játék webáruház
IWay játék webáruház

Gyakran látni a parkokban, sétálóutcákban műanyag motoros kisgyerkőcöket és az utánuk rohanó szüleiket. Ennek láttán sokan megfogadják, hogy ők aztán biztosan nem fogják csinálni, de az igazság, hogy egyszer minden családban eljön a műanyag kismotor ideje, így vagy úgy.

Mielőtt nagyon elkeserednénk, tudni kell, hogy az iWay játék áruházban is megvásárolható műanyag kismotor nemcsak kellemetlenséget tud okozni, hanem nagyon hasznos is tud lenni. Egyrészt, mert szórakoztatja a kicsiket, másrészt meg a motoron sokkal nagyobb távot fognak megtenni, mint gyalog és eszükbe sem jut ölbe, nyakba kérezkedni.

Továbbá, az iWay ezen népszerű szabadtéri játéka hatékony eszköze az egyensúlyfejlesztésnek is. Hiába, hogy ez a kisjárgány stabil alapokon áll, de az előrejutáshoz meg kell tartani az egyensúlyt, így a kissé még ingatag totyogók komoly fejlődést mutathatnak már néhány motorozás után. Tekintsen el a kellemetlenségektől és szerezze be Ön is ezt a nagyszerű szórakoztató és egyben fejlesztő eszközt az iWay kínálatából!

Back To Top