Webáruház

Samsung S10 Plus tokok egyedi dizájnnal

Megbízható védelem, minőségi tokokkal
Megbízható védelem, minőségi tokokkal

Jól tudja mindenki, hogy mennyire drága egy mai csúcs-mobil. Érdemes megóvni ezeket a készülékeket, mert amilyen nagy tudásúak, annyira sérülékenyek.

A Samsung S10 Plus tokok többféle kivitelben rendelhetőek meg a smartdiszkont.hu webáruházból. Az egyszerű, átlátszó szilikon tokok azoknak ajánlottak, akik nem szeretnék elfedni a készülék csodás formáit. Valljuk be, hogy ezek a készülékek rendkívül jó mutatnak önmagukban és azért, hogy ez így legyen, a dizájnerek rengeteget dolgoznak.

Nem csoda, hogy sokan tok nélkül szeretik használni, ám ebben az esetben vállalják azt a kockázatot, hogy összekarcolódik vagy eltörik a képernyő, esetleg a hátlap.

A Samsung S10 Plus tokok azonban megvédik a telefont a karcoktól és a repedésektől, cserébe olyan egyedi dizájnt adnak, ami bárkit levesz a lábáról. Nagyon sokféle stílus közül lehet kiválasztani a megfelelő modellt, ami nemcsak megvédi a mobilt, de még jól is néz ki. A Samsung S10 Plus tokokban tartott készülékeken jobb áron lehet túladni, a karcmentes állapotuk miatt.

Back To Top