Szolgáltatás

Senior kutyatáp az energikus mindennapokért

Senior kutyatáp

Akinek már régóta van kutyája, az biztosan tudja, hogy minden korosztálynak megvan a maga tápkategóriája. Tehát a senior kutyatáp például kifejezetten az idősebb négylábúak számára lett kialakítva. Szintén külön termékeket találhat meg a junior vagy a felnőtt ebek számára. Ajánlatos aszerint vásárolni, hogy ezeket figyelembe veszi.

A senior kutyatáp segít abban, hogy a házi kedvence energikus maradjon és mindig készen álljon a játékra. Azonban fontos tudni, hogy erre nemcsak a száraztáp jó, hanem a konzervek is. Ideális esetben a felelősségteljes gazdi odafigyel arra, hogy minden kutyatápfajta a tálkába kerüljön. Váltogathatja a száraztápot és a konzervet úgy, hogy egyik nap az egyiket kapja, a másik nap a másikat, vagy akár napszaktól függően kerül más menü a tálba.

Amennyiben szeretne online rendelni, a webáruházban a senior kutyatáp egy kattintással megvásárolható. Ráadásul minden itt vásárolt termékkel a menhelyi kutyákat is támogatja. Részletekért keresse fel a www.varosikutya.hu webáruházat!

Back To Top