Hisztéria Fagylalt nagyker
Szolgáltatás

Sok budapestinek nagy kedvence ez az olasz fagylaltozó

Hisztéria Fagylalt nagyker
Hisztéria Fagylalt nagyker

A nyári kánikulát elviselhetőbbé teszi egy finom fagylalt. A gyermekek egyik nagy kedvence, hiszen mondhatni nincs olyan, aki ne szeretné. A főváros utcáin sétálva, szemet gyönyörködtető a cukrászdák előtti kirakatok színes kínálata. Nem véletlen, hogy Budapesten ilyen népszerű lett a Hisztéria Fagylalt nagyker. A cég 30 éve kezdte el a kézműves fagyi készítését. Családi vállalkozásként indult, de az idő folyamán híres céggé alakult. Töretlen sikerét a minőségi terméknek köszönheti.

A szenvedéllyel végzett munka és a különböző fejlesztések ismertté tették a piacon. Korszerű gépekkel felszerelt műhelyükben, természetes anyagokból készítik a fagylaltot. Az alapanyagok kiválasztására is nagy hangsúlyt fektetnek, mivel helyi termelőktől vásárolják a tejterméket, a tojást, a gyümölcsöt. Nagytételben történik az eladás, ugyanis több partnerrel működnek együtt, ennek köszönhetően az ország számos cukrászdájában kapható. A rendeléseket 3 kg-os tégelyekben szállítják. Megfelelő hómérsékleten tárolva 60 napig megőrzi a szavatosságát.

A pultba kihelyezve 8 napig garantált a minőség, de annyira finom, hogy sokkal hamarabb elfogy. Az ízeket tekintve is nagyon széles a választék, több mint 40 fajtából lehet válogatni. Ezek közül olyan is van, amit máshol nem kóstolhatunk. A gyermekek nagy kedvence a Hupikék Törpikék és a Kinder Pingvin fehér csokis fagyi. Szezonális gyümölcsöket használnak a készítéskor. Maga a látvány a felnőtteket is elvarázsolja, így ők is szívesen fogyasztják. Azok is nyugodtan fagylaltozhatnak, akik laktóz- vagy gluténérzékenyek, ugyanis van néhány termék, ami ezeket nem tartalmazza.

A készítés során minden higiéniai szabályt betartanak, mert számukra fontos a fogyasztó egészsége. A kézműves fagylaltok igazi értéket képviselnek a piacon. A természetes alapanyagokon kívül, a készítő szívét-lelkét beleteszi, ami a végeredményen is meglátszik. Ha szeretne ezen sikeres csapat partnere lenni, akkor hívja a megadott telefonszámot vagy látogasson el az üzemükbe és bővebb információkhoz juthat!

Back To Top