Szolgáltatás

Sokszor szükséges a speciális légtechnikai osztódoboz

légtechnikai osztódoboz
Légtechnikai osztódoboz

Egy légtechnikai szerkezetnek megannyi komponense van, és mindegyik fontos feladattal bír. A mai modern szerkezetekből nem hiányzik a légtechnikai osztódoboz sem. A korszerűbb darabokban már olyan speciálisak ezek a kellékek, hogy azok hangcsillapító belső szigeteléssel is rendelkeznek. Azonban tudni kell, hogy ez a fajta szigetelés nem ér fel egy profi, direkt a hang kizárására tervezett hangcsillapítóval. Aki biztosra akar menni, az jól jár, ha beszerez egy kimondottan Zehnder hangcsillapítót.

Nagy kedvenc manapság a Zehnder CW-S típus. Az ezzel ellátott légtechnikai osztódoboz még egyedülállóbb. A szereléséhez osztótető (CW-M) és csatlakozó (CW-P) szükséges. Ha monolit vasbeton födémbe szerelt modellről van szó, akkor elengedhetetlen a távtartó keret. A légtechnikai osztódoboz számos osztótetővel bírhat. Ott van a CW-M 320- 6×75/P és a CW-M 320 – 6×90/P, illetve nem lehet megfeledkezni a szimplább CW-P 125 vagy a CW-P 180 fajtákról.

A nívós és tartós légtechnikai osztódoboz megvásárolható az Energetika 2020 webshoptól, ahol nem csupán a minőségi termékeknek lehet örülni, hanem annak is, hogy az árak reálisak. A légtechnikai megoldások a légszennyezettség miatt annyira felkapottak manapság. A légszennyezettség mérő otthon pontosan emiatt elengedhetetlen. Ennek köszönhetően egyből megtudható, hogy a négy fal között milyen a levegő minősége. A légszennyezettség mérő otthon egyből megmutatja, hogy mennyire súlyos a helyzet. Miért kell ezt komolyan venni?

Nos, a 21. századi ember az életének több, mint a felét zárt terekben tölti. Az pedig egyértelmű, hogy a négy fal között nem mindig éppen a legjobb a levegő minősége, főleg nagyobb városokban, a központi részeken. Ha megvan a légszennyezettség mérő otthon és az problémát észlel, akkor érdemes megvenni a hővisszanyerő szellőztető rendszert, ami a beszerelést,illetvea bekapcsolást követően, azonnal frissé varázsolja a lakás levegőjét és képes azt meg is tartani. A szerkezet a pollenek, a por, és a külső szagok kiszűrését is gyorsan megoldja. Mind a két eszközre szükség lehet.

Back To Top