Szolgáltatás

A Sony okostelefonok mindig újat mutatnak

Sony okostelefonok

Alig jelentek meg a 4K felbontású televíziók, amikor a japán gyártó váratlan bejelentéssel kápráztatta el a mobilpiacot. Az Xperia Z5 Premium a Sony okostelefonok első olyan modellje volt, amelyik lehetővé tette a 4K felbontást. Ezt a technikai bravúrt egy egyedülálló kijelzővel sikerült megoldania a Sony mérnökeinek. Addig hasonló készülék még nem szerepelt más gyártók kínálatában sem.

Azóta kifejlesztették a HDR képmegjelenítő technológiát, amit először a tévék kaptak meg, viszont az újabb Xperia XZ Premium készülék is képes erre. Mivel szinte minden más gyártó ezen kameraszenzorokat alkalmazza a készülékeiben, ezért a Sony okostelefonok kamerája kifejezetten fejlett újításokkal van ellátva. Ezek között található a Motion Eye technológia, ami elsőként került bele egy mobiltelefonba.

A kamera az emberi szem által érzékelhetetlen mozgásokat képes megörökíteni. Sony okostelefonok formavilága egészen letisztult és ergonomikus. Az újabb modellek megkapták a Corning Gorilla Glass üveget, amivel ellenállóvá lehet tenni az ütésekkel és karcokkal szemben. A mérnököknek modellről-modellre sikerül javítaniuk az akkumulátor teljesítményén, ami a nagyteljesítményű játékok esetén jól bírja a kihívásokat.

A Sony okostelefonok méltán híresek az összetéveszthetetlen Walkman-hangzásról, amit a High-Resolution Audio technológia fejlesztett tökélyre. Ezzel a zeneszámok összes részlete kristálytisztán hallható. A Sony okostelefonok figyelnek a tulajdonosukra és folyamatosan tanulnak attól. Ezáltal a felhasználó és a készülök között egyedülálló harmónia szövődik, ami teljesen új élményt jelent a használata során.

Back To Top