örökzöld cserjék
Vásárlás

Sövényként is használható örökzöld cserjék

örökzöld cserjék
Örökzöld cserjék

A kert akkor a legszebb, ha gyönyörű zöld színben pompázik az év minden napján. Igen ám, de tájainkon a legtöbb növény nem marad üde és friss a téli hónapokban. Azonban telepíthetünk az örökzöld cserjék közül számos példányt, amelyeknek a szépségében gyönyörködhetünk, még a legfagyosabb napokon is.

Egész évben megtartja bőrszerű, fényes zöld leveleit a babérmeggy, ez a sűrű növekedésű örökzöld cserje. A levelei között tavasszal megjelennek az első, erős illatú fehér virágok is, majd ezt követően piros termések díszítik a bokrot. Sövényként is használható, de különálló bokorként szintén pazar a kinézete, a kert csodálatos dísze.

A napos, világos helyeket szereti, ezt figyelembe kell venni ültetéskor. Az örökzöld cserjék számtalan típusa található meg a virag-online.hu webáruház gazdag felhozatalában, itt biztosan Ön is talál olyat, amelyiket ideálisnak tart. Kedvelt terülő például a madárbirs, ami gyorsan növekszik, tehát hamar egybefüggő talajtakaróvá válik, ha jól érzi magát az adott kertben.

Back To Top