egyedi bögre
Webáruház

Stílusos, praktikus egyedi bögre

Igen kedves meglepetés lehet a családtagjainknak, barátainknak, munkatársainknak az egyedi mintás csésze, mert a vicces felirat, közmondás feldobhatja a mindennapi kávézás, teázás élményét. Cégtulajdonosok szintén meg szokták lepni az alkalmazottaikat egyedi bögre átadásával, hiszen ezek egységes megjelenést biztosíthatnak a vállalkozásnak. Egyszerűen és könnyen kezelhető online szerkesztő felület fedezhető fel a kepmania.eu weboldalon, aminek használatával mindenki otthonról, a saját számítógépe előtt ülve szerkesztheti meg az egyedi bögre saját céljainak megfelelő változatát.

Így kizárt a félreértés lehetősége, tehát a végtermék pontosan olyan lesz, amilyennek megálmodta. Ha fényképet szeretne ráhelyezni, azt is megteheti, a legtöbb esetben egy megörökített, vidám nyaralási élményt vagy a gyermekek, unokák fotóit használják fel. Inni mindennap kell, tehát a megajándékozott személy naponta fogja használni az Ön ajándékát. Az egyedi bögre tehát mindig kéznél lesz és a rajta látható kedves fotó mosolyt csal a felhasználója arcára.

Igénybe vehető a fényképes párna rendelés szolgáltatása is

Nagyon aranyos és meghitt meglepetés lehet egy ilyen párna, amin például a szerelmünk arca látható. Azért is jó a fényképes párna rendelés, mert folyton magunkhoz közel érezhetjük azt a személyt, akinek az arcképe rajta van a párnán. Minden kapcsolatban vannak periódusok, amikor az egyik fél több napra vagy hétre elutazik ilyen vagy olyan okból, az otthon maradt házastárs pedig a párna használatával picit enyhítheti a másik hiányát. Természetesen szülőknek, nagyszülőknek is adható egy ilyen ajándék, mert mindenki szívesen fogadja.

Az említett weboldalon a fényképes párna rendelés szintén úgy zajlik, hogy a megrendelő saját maga szerkesztheti meg az adott tárgy designját a szerkesztő program alkalmazásával. Voltaképpen nagyon egyszerű, bár sokan úgy gondolják, hogy nem képesek rá. Pedig csak a honlapon leírt lépéseket kell betartani ahhoz, hogy az ideális darab megalkotásra kerüljön. Használja ki Ön is a fényképes párna rendelés lehetőségét és lepje meg szeretteit egyedi darabbal a név- vagy születésnapjukon!

Back To Top