Szolgáltatás

Supinált gyerek szandál az apró lábak támasza

Supinált gyerek szandál
Supinált gyerek szandál

Egy gyerek igazi boldogságot hozhat a szülők életébe, azonban felnevelni hatalmas odafigyelést és törődést igényel. Az első lépések az elkövetkezendő éveiket, sőt, egész életüket meghatározhatják, ezt tudván biztosítani kell mindenben a leginkább megfelelőt.

A supinált gyerek szandál a kicsik egész jövőjét kiegyensúlyozottá varázsolhatja, mivel olyan rendellenességek kialakulását akadályozhatja meg, mint a bokasüllyedés vagy a dongatalp.

A még csak lépkedéssel ismerkedő csemete bokái befelé dőlnek, az aprócska lábak nagyon ingatagok és könnyen deformálódhatnak helytelen alakzatba. A supinált gyerek szandál megtartja a bokát és az egész lábfejet, mivel sarokrésze kifelé dől, ezzel segítve a saroktengely deformációjának kialakulását.

Mellette megtámasztja a lábtő csontokat, a megerősített kéreg pedig stabilizálja a saroktő csontokat. Ezek a supinált gyerek szandál modellek, laboratóriumok által tesztelt és fejlesztett termékek, így a kivitelezésük szempontjai csakis a csöppségek egészségének megőrzésére összpontosít.

Back To Top