Webáruház

Szakácsnadrág különböző körülményekhez

Kényelmes szakácsnadrág és kötény
Kényelmes szakácsnadrág és kötény

A munkavédelmi ruha kiválasztásánál nem érdemes fontossági sorrendet állítani. Főzésnél a szakácsnadrág és a kötény éppen olyan fontos, mint a kényelmes cipő vagy a sapka. A mai nadrágok stílusa eltér az éttermekben használt modellektől, inkább veszik nagyító alá a divatot, mint a kényelmet.

Így születtek szakadt térdű farmerok, testhez simuló harisnyák, vagy a régi időket visszahívó bő fazonú trapéznadrágok. Egy szakácsnak azonban a divatos megjelenés mellett, sokkal fontosabb a biztonság és a kényelem.

A gumírozott derék könnyít minden mozdulaton, az oldalzsebek hozzájárulnak a konyhában használatos eszközök közelben tartásához, a mobiltelefont tartó zseb egy apró extra a kényelemért. A mérettartó alapanyag megoldja a mosáskor felmerülő problémákat, míg a vízlepergető tulajdonsága megvédi a munkaruhát a gyakori foltoktól.

Szakácsnadrág kapható egészen kismérettől a nagyig, ugyanúgy vehetik férfiak és nők. A pamut modellek kifejezetten a melegre lettek tervezve, de minden munkakörülményhez találni fog megfelelő ruházatot.

Back To Top