Szolgáltatás

Számvitel csomag modulárisan

Számvitel
Számvitel

Egy apró üzemben is több száz kellék és alkatrész található, ami feltétlenül szükséges a gyártósor teljes kapacitású üzemeléséhez. Mindezen rendszerek karbantartása és ügyvitele bonyolult dolog. Ha ez is bonyolult, akkor képzeljék el mekkora gigászi munka a több hektáron elterülő gyár számvitel kezelése!

A termelésirányítási rendszer az ilyen szükséghelyzeteket tudja megoldani, amikor elengedhetetlen feltétel az alkatrészek, az alapanyag ellátás egyszerű és gyors kezelése. A Flexium modulált felépítése lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy csak a számukra fontos csomagokat igényeljék.

A termelésirányítási rendszer alapcsomagja úgy került kiépítésre, hogy bármilyen iparág számára átszervezhető legyen. Azonban, az egyszerű vállalkozás számára is elengedhetetlen feltétel, hogy a bankokkal és kereskedő partnereikkel korrekt, napra kész kimutatásai legyen. A Flexium számvitel csomag az egyik alapvető csomag a rendszerben. A moduláris felépítés miatt, bármikor igényelhető, akár bérelhető formában is.

Back To Top