síkfalmetsző
Szolgáltatás

Tegye könnyebbé a gyümölcsfák karbantartását síkfalmetszővel!

Rendelkezik gyümölcsössel vagy tekintélyesebb területtel, ami sövénnyel, fákkal van szegélyezve? Ebben az esetben a síkfalmetsző Önnek lett kitalálva. A penda.hu webáruház kínálatában szereplő VBC PJ tárcsás síkfalmetsző kiváló ár-érték arányban lehet az Öné. Legfeljebb 8 cm ágátmérőig használható, saját igényeinek ellátása mellett közszolgálatokra is alkalmazható, például közúti fasorok karbantartására.

A szerkezet robusztus váza acélból készült. Vágótárcsái vídiából vannak, így bizonyos lehet abban, hogy nem szorulnak majd gyakran cserére. A hosszú élettartam garantált, hála a minőségi, tartósságot biztosító részeknek. Az autonóm hidraulikarendszerrel felszerelt gépezet munkaszélessége 230 cm, a maximális munkamagasság pedig 4-6 méter.

Amennyiben minden tekintetben megbízható síkfalmetsző gépet szeretne magáénak tudni, akkor ne teketóriázzon, hanem rendelje meg ezt a kiváló terméket a webshopból! A legtöbb erő-, munkagéphez könnyedén csatlakoztatható, de azért erről előzetesen tájékozódjon bővebben!

Back To Top