Térítéses betegszállítás
Szolgáltatás

Térítéses betegszállítás Európa bármely országából?

Térítéses betegszállítás
Térítéses betegszállítás

Amikor valamelyik családtagunkat baleset éri külföldön, mindent megteszünk annak érdekében, hogy hazaszállítsuk őt. De ha speciális mentőautóra van szükség, akkor még nagyobb gondban vagyunk. Jó tudni, hogy az Aranylélek és Aranyszív mentőszolgálat a segítségünkre lehet ilyen esetekben. Náluk térítéses a betegszállítás, ami Európa bármelyik országából, városából is lehetséges. A beteg állapotától függ, hogy milyen típusú betegszállításra van szükség, amit mindig tisztáznak a pácienssel vagy a hozzátartozójával.

A legtöbb esetben mentőorvos és ápoló is utazik az érintettel, ha erre szükség van. Speciálisan felszerelt mentőautóval történik a betegszállítás Európa bármelyik pontjára vagy haza. Megbízható megoldást nyújt ez a vállalkozás a bajba jutott embereknek, hiszen célja, hogy az ügyfelei maximálisan elégedettek legyenek a szolgáltatásaival. Mindent megtesznek a jó minőségért, nagy odafigyeléssel és magas szintű szaktudással járnak el a betegszállításoknál.

Az aranyszivambulance.hu weboldalon feltüntetett minőségben teljesítik a betegszállítást. Vállalják, hogy mindig a megadott időtartamon belül történik a szállítás, tehát ki van zárva a késés lehetősége ennek a cégnek az esetében. Rejtett költségekre sem kell számítani, tehát a megrendelők mindig pontosan tudják, hogy milyen árra számíthatnak. Sokan aggódnak amiatt is, hogy valószínűleg többet kell majd fizetniük, mert nincs lift a házban és a mozgásképtelen személyt lépcsőkön kell felvinni az emeletre.

Nos, az Aranylélek és Aranyszív mentőszolgálatnál nincs felár emiatt. Sőt, ha várakozni kell, mert a beteget vizsgálják, félóráig várakozási díj nélkül teszik ezt. A vállalkozás munkatársai tudják, hogy munkájuk során aggodalommal és reményekkel teli emberekkel találkoznak, ezért nagyon figyelnek a rájuk bízott személyekre, törődnek azok érzéseivel. Tevékenységük három alappillére a minőség, a bizalom és a szolgálatkészség. A munkatársak rendszeres képzéseken vesznek részt, tudásukat pedig modern munkaeszközök segítségével hasznosítják.

Back To Top