Webáruház

Tervezze meg a forgatható fali konzol helyét!

Forgatható fali konzol
Forgatható fali konzol

Mielőtt bármilyen szórakoztató vagy elektronikai eszközt megvásárolna, előtte érdemes egy szakembert is megkérdeznie, hogy melyik lenne a leginkább megfelelő. A forgatható fali konzol betonfalra ideális választás, azonban a gipszkarton nem igazán nyerő döntés, hiszen nem bírná el a televízió súlyát. Miután már kiválasztotta az falat, akkor utána a kiegészítő eszközöket is érdemes kiválogatnia.

Praktikus megoldás, ha a vezetékeket bútorok vagy függönyök mögé rejti, illetve a falon egy takarólécet helyez el a vezetékekre. Ezeket a takaróléceket, a fal színével megegyező árnyalatra is lefújhatja, ami még inkább modern és igényes megjelenést biztosít a lakásának.

A forgatható fali konzol sokszor igényelhető olyan elvezető csatornával, amelyikbe bele tudja rögzíteni a kábeleket, ezzel a megoldással, a felszerelés után nem lesznek szem előtt. Ez akkor jelent igazából problémát, hogyha a televízió készülékbe DVD lejátszóból, X-Box konzolból, set-top-boxból és más egyéb elektronikai cikkből is vezeték indul ki. A taviranyi.to internetes webáruházban számos olyan terméket megtalálhat, amelyekkel könnyebbé teheti az életét.

A fárasztó mindennapok után jólesik a pihenés, amit sokan egy jó film megnézésével végeznek. A forgatható fali konzol pontos helyét a falon egy jelölő ceruzával is meg tudja határozni. Bár erre nem létezik külön szabály, hiszen egy filccel vagy egy építészek által használt íróeszközzel is meg tudja rajzolni a csavarok helyét. Fontos, hogy megtalálja azt a helyet, ahonnan a televíziót minden szögből látni lehet. Ez azért lényeges, mert minden vendég és családtag látni szeretné a tévében lévő műsort.

A forgatható fali konzol helyének megállítása után, a kábelek hosszát kell ellenőrizni. Fontos ugyanis, hogy a különféle kábelek milyen hosszan fognak a konzolból kilógni. Amennyiben ezzel is megvan, akkor nincs más hátra, mint kifúrja a forgatható fali konzol csavarjainak a helyét. Az is lényeges, hogy melyik konnektort szeretné használni, ugyanis a lehető legközelebb kell felszerelni a forgatható fali konzolt.

Természetesen, mielőtt elkezdene fúrni-faragni, határozza meg a falakban elhelyezkedő gerendák, merevítő lemezek és csövek helyzetét. Ehhez speciális műszereket is igénybe vehet. Ezek közé tartozik a gerendakereső, a fémkereső, de akár még szakértőt is felkérhet a feladatra. A forgatható fali konzol mindig olyan teherbírású legyen, ami az adott tévékészülékhez ideális! Erre nagyon figyeljen oda, mert nem mindegy, hogy melyik modell mellett dönt!

Back To Top