Webáruház

Thule hólánc plusz költség nélkül

Thule hólánc

Amikor megérik bennünk a síelés gondolata, akkor biztosan rövid időn belül felmerül a hóláncvásárlás kérdése is. Ha a hegyekbe szeretnénk elvinni az idén a családot telelni, akkor a külföldi ország szabályairól érdemes olvasgatnunk kicsit. A Thule hólánc vásárlás nem olcsó, de ha hosszabb távra tervezünk, akkor érdemes a stilusosutazas.hu weboldalra ellátogatnunk. A legtöbben nem tudják, hogy a magyar emberek legnagyobb része csak 4, maximum 5 napot tölt el a hegyekben. Azonban sokan nem is vásárolnak meg hóláncokat, hanem inkább a bérlés lehetősége mellett döntenek. Természetesen, a weboldalon erre is lehetőségünk nyílik, mivel a szakemberek azt szeretnék, hogy elégedettek lehessünk a különböző szolgáltatásokkal.

A Thule hóláncot gyártó cég igen nagy múltra tekint vissza, mivel már több évtizede állítanak elő különféle utazást és pakolást megkönnyítő termékeket. Ilyenek a tetőboxok, a tetőcsomagtartók, valamint a hóláncok. Ha külföldre utazunk télen, akkor a biztonságos közlekedés legyen számunkra mindig az első! Azonban az is igaz, hogy egy jó minőségű hóláncnak itthon is hasznát vehetjük, ezért érdemes befektetni ezt az összeget egy Thule típusú hólánc megvásárlásába. Hazánkban leginkább a magasabb helyeken élők szoktak a téltől tartani, hiszen az Északi-középhegység, a Dunántúli-középhegység, a Galyatető, esetleg a Mecsek is be szokott havazódni a hideg időszakban.

Ezért ezeken a helyeken is elkél egy Thule hólánc, amelyet seperc alatt felszerelhetünk a gépjárművünk kerekeire. Azt azonban nem szabad elhanyagolnunk, hogy minden téli gumihoz más-más méretű hóláncot kell választanunk! Ez sokak számára nem egyértelmű, de a stilusosutazas.hu weboldal szakemberei ebben a segítségükre fognak lenni. Szerencsére, oldaltartást nem adó, de autót oldalra csúszni engedő létra sémájú láncokkal már nemigen foglalkoznak a cégek.

Az ipszilon és a rombusz minta a két legnépszerűbb választása az embereknek, de ezek közül is a rombuszt részesítik többen előnyben. Ha tehetjük, akkor a Thule hóláncból inkább a K­-Summit K23 típus mellett voksoljunk. Ez a hólánc valamivel drágább, mint a többi változat, de határozottan jobb minőségű és sokkal tartósabb is. A Thule hólánc ezen fajtája prémium kategóriás és kiváló minőségű. Ami igazán jó benne, hogy akár rendkívül szűk kerék mögötti tér esetén is alkalmazható. Ráadásul semmilyen módon nem érintkezik a felnivel, így elkerülhetők a nem kívánatos sérülések is. A gördülési zaj pedig szinte alig hallható ennél a Thule hólánc modellnél.

Back To Top