Gree Comfort X
Vásárlás

Több érv szól a Gree Comfort X mellett

Amikor a szabadban tombolnak a frontok és éppen a hőségrekordok dőlnek meg, akkor igyekszik az ember keresni magának valamilyen hűvös helyet, ahol lazíthat. Ez lehet a saját lakásunk, amennyiben annak a légkondicionálásáról egy Gree Comfort X gondoskodik. Az inverteres, split kivitel, a nyári hónapok mellett, alkalmas kiszolgálni az átmeneti időszakokat is, amikor éppen fűtésre van igény.

De maradjunk a meleg megszüntetésénél, amire professzionális módon képes! A Kínában található cégcsoport az Euromonitor International nemzetközi piackutató cég által igazolt világelső klímamárkája. A Gree Comfort X egy új fejlesztése a gyártónak, amivel a kényemet igyekezett a legmagasabb szintre emelni.

Ezt a funkciót hivatott ellátni az intelligens leolvasztás, időzítő, óra, LED kijelző, I FEEL funkció, 8°C fűtés, cold plasma szűrőrendszer, WI-FI hozzáférés és még hosszan lehetne sorolni a képességeket. A 7 kW teljesítmény leadására képes Gree Comfort X az a befektetés, ami sokszorosan visszahozza az árát, ezért kár lenne mellőzni annak beszerzését.

Back To Top