burkoló ék
Vásárlás

Többször felhasználható burkoló ék

A hidegburkolás során, a különösen nagyméretű és vékony lapokkal nem könnyű dolgozni. Ezek viszont kedveltek a teraszok, folyosók kiképzésekor, így muszáj valahogy megoldani a hatékony lerakást. Itt lép színre a burkoló ék. De haladjunk sorban! Mi a probléma a csempékkel? A gyártás során előfordulhatnak kisebb mérethibák, csavarodások, a vastagságban és a súlyban való eltérések.

Már kevés különbség elég ahhoz, hogy valamelyik sarok jobban belesüllyedjen a ragasztóba a lerakásnál. Erre a jelenségre még sor kerülhet a száradási időszak alatt is. A burkoló ék lényege, hogy megakadályozza az egyes elemek elmozdulását a többihez viszonyítva.

Voltaképpen az ékes lapszintező rendszerek segítségével teljesen egységes felületet hozunk létre, ami meggátolja a későbbi mozgásokat. A prémiumminőségű alapanyagokból készült TLS burkoló ék nagy előnye, hogy akár 25 alkalommal is felhasználható. Ha fontos a kiváló végeredmény, valamint a precíz és alapos munkavégzés, akkor most már tudjuk mibe érdemes fektetni.

Back To Top