olasz fagyi
Ételek

Tudta, hogy olasz fagyit is rendelhet egy nagykereskedéstől?

olasz fagyi
Olasz fagyi

A fagylalt szezonális termék. Népszerűsége az év melegebb hónapjaiban ér a tetőfokára. A hazai fagylaltfogyasztás növekedésével kézműves gyártók jelentek meg a piacon. Az ilyen termék természetes alapanyagokból készül és ebből következően nem lehet hónapokig a hűtőszekrényben tárolni. Tudta, hogy olasz fagyit is rendelhet egy nagykereskedéstől? Ez jelentősen különbözik az iparilag előállított termékektől, az alacsony cukortartalma miatt.

Az igazi olasz fagyi minősége már régóta ismert. Nemcsak azért lett annyira népszerű csemege, mert páratlan ízeket kínál az ínyenceknek, hanem azért is nagyra becsült termék, mert az olasz fagylaltpiac nagy része hagyományosan a családi vállalkozáshoz tartozik. A családi tulajdonban lévő Hisztéria Fagylalt az olaszok tapasztalatait és készségeit használta fel a kézműves ínyencségek elkészítése során. Már az egyszeri kóstolás is azt jelenti, hogy a desszert hűséges rajongóvá válik.

De miért olyan vonzó és izgalmas ez a gyermekkor óta ismert és szeretett termék? Mit kínálnak az olasz kézműves fagylaltkészítő mesterek? A válasz valójában nagyon egyszerű. A rajongás legfőbb oka, hogy az édesség minden összetevője száz százalékosan természetes, legyen szó akár jégkrémről, akár sorbetről. Ez csakis a valóban friss tejnek, a tejszínnek, a lédús gyümölcsöknek, az illatos bogyóknak, valamint a káros tartósítószerek, az ízfokozók és az adalékanyagok teljes hiányának köszönhető.

Hihetetlenül hangzik, de a korábban elérhetetlennek és irreálisnak tűnő házi készítésű olasz fagylalt rendelés ma már nem okoz gondot és bárki bármikor kipróbálhatja az íz-kavalkádot, amikor csak kedve tartja. Mostantól kezdve nem kell aggódnia az egészségi állapota miatt vagy desszert vásárláskor figyelembe venni a gyártás dátumát. A Hisztéria Fagylalt nagykereskedés termékei az olasz minőséget képviselik és teljes garanciát jelentenek a mindennapi frissességre, az ideális természetességre és az állandó meghökkenésre, amit az új, egyedi és megismételhetetlen ízek megjelenése okoz.

Back To Top