Szolgáltatás

Ügyesen felszerelt fali konzol

Fali konzol

Egy új televízió vásárlása esetén nem árt jól megfontolni a helyet is, ahova tesszük azt. Már nincs szükség külön szekrényre vagy állványra, mert létezik különleges kialakítású fali konzol, ami megtartja a készülék súlyát, ha okosan szereljük azt fel. Mielőtt azonban kezünkbe vennék a fúrót, még meg kell rendelnünk a tökéletes egységet. Első lépésben határozzuk meg, hogy mire van szükségünk! Létezik több típus a fix rendszerektől a forgatható és dönthető változatokig. Ezek mind arra szolgálnak, hogy felmerülő igényeinket kielégítsék.

A fali konzol igen hosszú élettartamú és nagy teherbírású, de érdemes túlméretezni, ami a súlytartást illeti. Legalább 10 kilóval bírjon többet a fali konzol, amit megveszünk, mint amilyen nehéz a képernyő, de a nagyobb különbség sem gond. Ha rábukkanunk a tökéletes kivitelre, már csak a felszerelés marad hátra, ami némi odafigyelést igényel.

Nem árt, ha van megfelelő szerszámunk, csavarunk és néhány tiplink is a feladatra. Legalább 2 emberes munkáról van szó, így kérjünk meg egy személyt, aki a segítségünkre lesz vagy hívjunk egy szakértőt és legyünk mi a segédje. A fali konzol mindig olyan részre legyen elhelyezve, ami megbírja hosszú távon a súlyt. A vékony gipszkarton rendszerek szinte teljesen ki vannak zárva ebből kiindulva.

A tartófalak ideálisak a feladatra. A csavaroknak kulcsszerepük van, mert sok esetben ezek töltik be az erő karját, így nagyon stabilan kell álljanak. Amint aztán a fali konzol a helyére kerül, már csak a televízió rögzítése marad hátra. Ha jó munkát végeztünk, úgy hosszú éveken át nem lesz gondunk semmire és élvezhetjük a jobbnál jobb műsorokat, amiket a készülék nyújt. Hála mindezért a fali konzol speciális feladatának!

Back To Top