Monopoly the Walking Dead
Vásárlás

Új fejezetet nyit előttünk a Monopoly the Walking Dead

Monopoly the Walking Dead
Monopoly the Walking Dead

Már a legelső zombis filmet követően hatalmas sikere lett a műfajnak, hiszen sokan láttak fantáziát az ilyen típusú világvégék megélésében, legalább néhány óra erejéig. Bár csak elképzelni tudjuk, hogy valójában mi lenne velünk, ha valami hasonló dolog bekövetkezne, de bárhogy legyen, érdemes mindenre felkészülni. A Monopoly the Walking Dead társasjáték remek teret nyújt ahhoz, hogy úgy érezzük, a kellemetlen állapotok már kialakultak.

Bár csak papíron elevenednek meg a helyzetek, de mégis nagyon átérezhetjük azokat. Amennyiben mi jobb helyzetben vagyunk a többi részvevőhöz képest, a szerencsénknek hála, úgy a Monopoly the Walking Dead segít megtapasztaltatni velünk az emberségünket.

Vajon hajlamosak lennénk csak kis időre is félretenni az önzőségünket, hogy másoknak segítsünk az életünkért folytatott harcok közepette vagy csak magunkra tudnánk gondolni? Gyűjtsünk össze egy kellemes társaságot, bátran vetítsünk le néhány részt a sorozatból, majd pedig vágjunk bele a Monopoly the Walking Dead játékba és adjuk át magunkat az apokaliptikus hangulatnak!

Back To Top