Vásárlás

Unikornis párna a kicsik örömére

Unikornis párna

A kislányok még imádnak álmodozni. Abban hisznek, hogy a világ egy fantasztikus hely, ahol csodatévő lények élnek. Az unikornis párna egészen biztosan elnyeri majd a tetszésüket, a gyönyörű színeinek köszönhetően.

Az apró szarv remekül mutat a homlok közepén. A szemek igen kifejezőek, a száj pedig mosolyog. A 30 centiméteres átmérőnek hála, a kicsik le is tehetik a fejüket az unikornis párna felületére. Szükség esetén bevonhatják a játékba. Külön előnyt jelent, hogy kaki formája van, ami állandó okot biztosít a nevetésre.

Egyetlen gyermek sem bírja majd ki kacagás nélkül, ha ránéz az ajándékára. A Happy Party Shop felületéről lehet megrendelni, tehát lehetőség szerint ide kell ellátogatni. Többféle változatban kerülhet sor a megvásárlására. Az unikornis párna nagyszerűen mutat a gyerekszobában, de a bulikon is jól lehet használni.

Jelenleg akció keretén belül nyílhat alkalom a megrendelésére. A kicsik megörvendeztetése érdekében, tanácsos még papucsot, parókát, jelmezt és maszkot is vásárolni.

Back To Top