Webáruház

Univerzális tv távirányító hangrendszerhez is

Univerzális tv távirányító
Univerzális tv távirányító

Ahhoz, hogy a különféle tévék ne okozzanak gondot, egyetlen távkapcsolót kell hozzájuk beszerezni. A taviranyi.to weboldal szakemberei foglalkoznak fali konzolokkal, televíziókkal és univerzális tv távirányító árucikkekkel is. A különböző távkapcsolóknak alapvetően két csoportja létezik. Az egyik kategóriába tartoznak azok, amelyek csak egyetlen készülék kapcsolására alkalmazhatóak, míg a másik csoportot az univerzális, vagyis több tévét irányító változatok erősítik.

A több készülék irányítására alkalmas változatok egy nagyobb háztartásban igen fontosak, mivel gyakran megesik, hogy az ember a rengeteg távkapcsoló láttán hirtelen azt sem tudja, hogy melyikhez nyúljon. Ha össze kellene számolni, hogy átlagosan egy lakásban mennyi távirányító kap helyet, akkor valószínűleg nagyon nehéz a pontos számot megadni. A szakértők minimum 5-6 darabra saccolják ezt a számot.

Természetesen ez egy általánosítás, mert lehet, hogy az egyik háztartásban csak két darab van, a másikban pedig akár hat darab is fellelhető. Az univerzális tv távirányító valóban jó megoldást nyújt azok számára, akik már unják pakolgatni a rengeteg távkapcsoló eszközt.

Általában ez nem is okoz semmi problémát, viszont sokan nem szeretik ide-oda rakosgatni. Ráadásul, ha egy fontos hívást kapott vagy megérkezett a postás a várva-várt csomaggal és meg kell állítani a filmet vagy a felvett adást, akkor gondot okozhat kiválasztani az adott készülékhez illő távkapcsolót. Az univerzális tv távirányító egy igen egyszerű módja annak, hogy megszüntesse az asztalon kialakult kapcsoló halmazt.

A kisebb kellemetlenségek elkerülése végett, látogasson el a taviranyi.to weboldalra és kérjen árajánlatot az univerzális tv távirányító modellekre! Ha nem tudja, hogy miként kell kódolni, akkor mindenképpen kérdezze meg a szakembereket! A kódolás az első alkalomnál több időt igényelhet, hiszen bonyolultnak tűnik a gombok nyomogatása és az adott televízió rögzítése.

Az univerzális tv távirányító képes több készülék egyedi kódját is lemásolni, illetve megjegyezni. Minden televízió készüléknek van egy teljesen egyedi kódja, amit a hozzátartozó távkapcsolóba is bekódolnak. Ezért van az, hogy egy készülékhez egyetlen kapcsoló tartozik. Azonban az univerzális tv távirányító olyan fejlett technológiával rendelkezik, ami képes bemásolni a memóriájába több televízió kódját is, amit memorizál. Így bármelyik, már korábban bekódolt televízióra irányítja az univerzális tv távirányítót, működni fog. Ezt a weboldal szakemberei is garantálják!

Back To Top