ütvefúrógép
Webáruház

Ütvefúrógép, az általános fúrási munkák szerszámgépe

Egy otthonban állandóan adódik valami, amit fel kell szerelni a falra, bútorra, de előtte természetesen fúrni kell. Az, hogy ehhez milyen gépet használunk, az a fúrandó anyagtól függ. Vajon ütvefúrógép vagy fúrókalapács legyen inkább otthon? Ha téglát, Ytongot, fát, esetleg puha betont dolgoznánk meg, akkor ütvefúrógép. Ütési energiáját a minél magasabb fordulatszám adja, ami a túl kemény betonban végül a gép halálához vezet, ezért ne nagyon kínozzuk, ha mondjuk panelban élünk, inkább szerezzünk be mellé egy fúrókalapácsot is.

Az ütvefúrógép viszont univerzális darab, ráadásul nem kell hatalmas összegeket beruházni, ha évente csak 2-3 lyukat fúrunk ki. Ebben az esetben, ha minőségi szerszámunk van, akkor nagyon ritkán, nagyon körültekintően még a betonnak is nekiveselkedhetünk. Hangsúlyozzuk: hébe-hóba…! Az onlineszerszam.hu is kínál ehhez megfelelő megbízható terméket. Persze, amennyiben ipari használatra igényeljük az ütvefúrógép szolgálatait, a magasabb árkategóriás, nagyobb teljesítményű gépeket nézegessünk. A honlapunkon szereplő Bosch termékek közül mindkét tábor talál megfelelőt.

Bosch sarokcsiszoló, a megbízható társ

A sarokcsiszoló, köznyelven forgó nevén flex, olyan, szinte multifunkciós szerszámgép, amire nagy szükség lehet még a komoly műhelyekben is. Egy Bosch sarokcsiszoló megbirkózik a mindennapok kihívásaival is. Ráadásul az onlineszerszam.hu weboldalon most akciós áron kaphatóak ezek a nagyszerű szerszámgépek és a tartozékok. Otthoni használatra az egyik legkiválóbb eszköz, hiszen vághatunk vele mindenféle fát, fémet, lemezt, műanyagot, követ és még betont is. A profiknak is előszeretettel ajánlunk Bosch sarokcsiszolót.

Igaz, hogy ők a különféle munkák minden fázisára rendelkeznek komolyabb szerszámgépekkel is, de amikor helyszínen, esetleg kis helyen kell dolgozni, egy jó paraméterekkel rendelkező Bosch sarokcsiszoló aranyat ér. Robosztus, nagyteljesítményű motorja jól bírja a gyakori strapát, a páncélozott tekercselés védi a motort a csiszolási portól. A nagyobb munkákhoz alkalmas szerszámgépek rezgéscsillapítóval rendelkeznek, a kényelmesebb használat érdekében.

Back To Top