Webáruház

Üvegkulacs vadon mintával

Üvegkulacs
Üvegkulacs

A biszfenol egy olyan vegyület, ami a természetben nincs jelen, vagyis mesterséges. Ez a káros anyag az egyik legszélesebb körben alkalmazott szintetikus vegyszer, amit elsősorban a műanyagipari termékek előállításánál használnak. A biszfenolt nem tartalmazó üvegkulacs különféle változatokban érhető el az akebiajatek.hu weboldalon, például 400 és 600 milliliteres változatban.

Az űrmértékek mellett, a minták is változóak, mivel kaphatóak gyermekek és felnőttek számára kifejlesztett modellek. Amennyiben Ön is szeretné végre kiűzni az életéből a biszfenolt, akkor mindenképpen törekedjen a BPA-mentes termékek beszerzésére! A mai világban már a legtöbb árucikken feltüntetik, hogy tartalmaz káros anyagokat vagy sem. A BPA-mentes üvegkulacs kupakja 100 % szivárgásmentes záródást biztosít, ráadásul egyszerűen tekerhető.

A BPA sajnos megtalálható a cumisüvegekben, a műanyag edényekben, a műanyag csomagolóanyagokban, az étel- és italtárolókban, a flakonokban, az újratölthető palackokban, az vízvezetékekben, az orvosi eszközökben és az élelmiszeripari csomagolóanyagokban. A legtöbb vállalkozás már száműzte a gyárából a biszfenolt, azonban még mindig túl sok cég teszi bele a termékeibe.

A vadon mintával ellátott üvegkulacs azért is jó megoldás, mert ha munka közben ránéz az ember, akkor tudja, hogy meg kell innia azt a vízmennyiséget, ami benne van. Manapság is sokan hanyagolják a folyamatos vízbevitelt, amire pedig a szervezetnek igen nagy szüksége lenne. Ahhoz, hogy a sejtek jól működjenek, hogy beinduljon az emésztés és a bőr szép, rugalmas legyen, tiszta vízre van szükség.

A naponta bevitt vízmennyiség minimum 2 liter kell legyen, de a tikkasztó, forró nyári napokon sokkal több. A BPA-mentes üvegkulacs kedvező áron érhető el az akebiajatek.hu weboldalon. Sokan azt hiszik, hogyha a termék nem tartalmaz biszfenolt, akkor az drága. Azonban ez nem áll egyenes összefüggésben egymással. A weboldalon megtalálható csodaszép és igényes üvegkulacs variációk az egész család számára biztosítják az egészséges életet.

Ha szeretné feleségét, férjét vagy gyermekét meglepni egy új üvegkulaccsal, akkor ne hagyja ki a Bottles of Joy Wild modelleket! Amellett, hogy a kulacsok igen jól néznek ki, a minőségük is kiváló. A BPA sajnos a műanyag termékekből szivárog, vagyis az ételekbe és italokba egyaránt belejut. Amennyiben elfogyasztja az adott élelmiszert, akkor Ön is megmérgezi vele magát. A biszfenol a szervezetben úgy viselkedik, mint az ösztrogén (nemi hormon), vagyis felborítja a hormonháztartást.

Back To Top