kandalló
Szolgáltatás

Választható igény szerint kandalló

A fűtés az év jelentős részében meghatározó a mérsékelt égövben. A téli és támeneti időszakokban nélkülözhetetlen, hogy legyen beépítve egy olyan rendszer, ami alkalmas a felmerülő igények kielégítésére. Bármilyen meglepő, de a kandalló sokkal több, mint egyszerű látványelem. Típusától függően, akár egy nagyobb ingatlan fűtésére is megfelel.

A vízteres kivitelek ugyanis úgy működnek, mint a kazánok. Persze a küllem döntő jelentőséggel bír, hiszen egy olyan megoldásról van szó, aminek elődei is a hangulatért születtek meg elsősorban. A modern kandalló ezért el van látva egy átlátszó, hőálló üveggel, amin keresztül biztonságosan figyelhető meg a lángok játéka, miközben nem kell tartani az esetleges parázs kicsapódásoktól és a füst kiszivárgásától.

A gyártók itt nem álltak le. Létezik már kandalló elektromos változatban is, amit jóformán bárhová be lehet szerelni és távolról irányítani. A Technical Kandalló (Firetechnic) szakemberei már több mint 30 éve foglalkoznak eladással, gyártással, illetve beépítéssel. Bemutatótermükben szemügyre vehető egyszerre többféle tűztér.

Back To Top