Szolgáltatás

Változatos kutyaeledel kedvenceink részére

Kutyaeledel
Kutyaeledel

A kutyák is izgatottan várják a vacsoraidőt, mert tudják, hogy a gazdi valami új finomsággal lepi meg őket. Ezért, hogy ne okozzunk csalódást kedvenceinknek, érdemes néha változatos táppal készülni. Ezt könnyen megtehetjük, hiszen megannyi kutyaeledel fajta található meg a szaküzletekben. Sőt ,ma már az internetes áruházak választéka is igen nagy.

Így az ország bármely pontján lakjunk is, finomabbnál finomabb falatokkal kényeztethetjük négylábú barátainkat. Persze nem mindegy, hogy mivel etetjük az ebeket, hiszen vannak olyan tápanyagok, amelyekre szükségük van a fejlődéshez, más összetevők viszont kimondottan egészségtelenek. Tudjuk jól, hogy a kakaó olyan vegyületeket tartalmaz, amelyek károsak a kutyusok számára, ezért bármennyire is kedveli az a csokit, mellőznünk kell az étrendjéből.

Ha meg akarjuk jutalmazni kedvenceinket, akkor vásároljunk olyan kutyaeledelt, amely az egészségét szolgálja. Rengeteg olyan terméket lehet kapni a kisállat-kereskedésekben, amelyek kiváló jutalomfalatként szolgálhatnak, ha ez ebek jól teljesítik a feladatot. Kor és testméret szerint is válogathat a kutyaeledel típusok között. Ez nagyon fontos, hiszen más összetevők elengedhetetlenek egy fejlődésben levő kölyök és másak egy már öregedő kutyus számára.

A fiatal ebeknek rengeteg ásványi anyagra és vitaminra van szükségük, hogy kifejlődjön a csontrendszerük és a fogazatuk. Ugyanakkor több energiára is szükségük lesz, mivel fiatal korban még igen játékosak, sokat mozognak. A kölyköknek szánt kutyaeledel éppen ezért rengeteg húst tartalmaz, viszont a növényi alapanyagok sem maradhatnak ki belőle, hiszen ezek garantálják a vitaminszükségletet, és az emésztést segítő rostokat.

Back To Top