Szolgáltatás

Vetőgép az egyenletes termésért

Hatékony vetőgép

Itt van az ősz és a vetési szezon egy része is. A búzát és még néhány gabonát lassan ideje a földbe rakni, hogy a meginduljon a csírázás, majd a tavasz első sugarainál hatalmas lendületet kapjanak. Ezt a feladatot még nagyapáink nem kizárt, hogy kézzel végezték el, de mára vetőgép váltotta ki a fáradságos munkát. Annak függvényében, hogy milyen terményt akarunk eltenni, változtatni kell a sor- és tőtávot, hogy a növény megfelelően tudjon majd fejlődni.

Ha túl sűrűn rakjuk el, akkor nem lesz megfelelő a termés, mert a fejlődés gátolt, míg ha ritkán kerül a mag a földbe, úgy könnyedén felgyomosodik, és a helyet pazaroljuk. A vetőgép ezért több funkciót kell ellásson megfelelően, hogy minden jó helyre jusson az optimális termés érdekében.

Ezekről a készülékekről nagyon sok hasznos dolgot tudhatunk meg, ha kicsit utánuk olvasunk. Számos márka és kialakítás létezik, így jól fontoljuk meg, hogy pontosan milyen vetőgép lesz majd beszerezve. Megéri informálódni a gigafarm.hu oldalon, és amennyiben rábukkanunk az ideális kialakításra, akkor azt meg is rendelni.

Back To Top